• Evolutie

  Traim intr-o lume in permanenta miscare.

 • Inovatie

  Cautam idei care sa faca afacerile noastre unice si remarcabile.

 • Succes?

  De multe ori acesta pare atat de departe de noi.

 • Solutii?

  Fivetn Development are solutii: web design, seo, social marketing.

 • Web Design 

  Social media marketing, seo, aplicatii mobile si de business

Despre Fivetn Development

La Fivetn-Development noi nu cream lucruri, noi dezvoltam idei unice si transformam software-ul in ganduri si idei materializate. Misiunea noastră este să transformăm imposibilul în ceva simplu si superbul în ceva folositor.

Suntem o companie multi-nationala specializata in Social Media Marketing, WebDesign, Aplicatii Mobile, Software si Platforme operationale precum: CRM, e-Learning, e-Government etc.

Fivetn Development este un brand ce apartine Fivetn SRL detinatorul platformei Fivetn.com si a primei scoli de animatie si grafica 3D din Romania, "Fivetn Animation Academy".

Fivetn Development este o divizie a Fivetn SRL preocupata cu dezvoltarea de software si webdesign, fiind capabila de a sustine si dezvolta aplicatii de tip: website-uri, platforme online, aplicatii software pentru orice structura industriala, aplicatii pentru mobil etc.

Ce buget trebuie sa pregatesti pentru un site online.

by Fivetn
13apr

Comertul online nu mai este viitorul, este un prezent bine inradacinat, se spune ca daca o afacere nu este online - nu exista.

Resursele online sparg toate limitele, poti fi oricine si face comert online de oriunde in toata lumea. Piata locala si piata globala sunt tot mai conectate datorita internetului. Asa ca daca vrei sa deschizi o afacere fie bazata pe comert fie de producere a unor produse, cu siguranta ai nevoie de un shop online ca sa fii mai accesibil pentru potentialii tai clienti.

Citeste mai mult

Ce spun clientii nostri?